P 11 Pudasjärven turnaus 17.6.

19.06.2023

Pakan P11 joukkue kävi Lauantaina turnauksessa Pudasjärvellä. Keli oli koko päivän todella aurinkoinen ja siten uuvuttava.
Ensimmäisessä pelissä vastassa oli OsPa, peli oli todella tasainen Pakan "unisesta" alusta huolimatta. Paka paransi peliään huomattavasti toisella puoliajalla ja painetta saatiinkiin hyvin vastustajan päätyyn mutta siitä huolimatta Pakalle niukka 0-1 tappio.

Toisessa pelissä vastassa oli OuHu. Tässä pelissä Paka oli alusta asti ottelussa kuljettajan paikalla ja paine jatkuvasti vihulaisen päädyssä. 6min kohdalla Paka johtoon 1-0 Koramon maalilla. Toisella puoliajalla peli oli tasaista vääntöä ja loppu minuuteilla vastustaja saikin hurjaa painetta meidän maalille, mutta pienet pallo-karhut taistelivat uhrautuvasti loppuun asti ja loppulukemat 1-0!

IMG_9386.jpgPäivän viimeisessä pelissä vastaan saatiin jo viime turnauksestakin tuttu OLS Pohjoinen Keltainen. Tuttu vastustaja olikin totutun kova. Tässä pelissä oltiinkin ajoittain aikamoisissa purjeissa ja jouduttiin puolustamaan tosissaan. Paka sai luotua vastustajan paineesta huolimatta hyviä vastahyökkäyksiä ja 4 maalia. Tässäkin pelissä Pakan asenne täyttä rautaa! Peli oli vaarassa repsahtaa pahemminkin, mutta pojat taistelivat meidät hienosti mukaan peliin ja tästäkin tiukka 5-4 tappio. Maalit tekivät Koramo, Virtanen, Harjajärvi ja Pitkänen.
Kaikkiaan hyvä turnaus. Pelissä paljon hyvää ja kehitystä joukkueena tullut huimasti!