Olemme kiinnostuneet tekemään kanssasi yhteistyötä ja tukemalla meitä saat myös näkyvyyttä yrityksellesi. Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan saadaksesi lisätietoja.

Lahjoitukset voi kohdentaa seuraaviin asioihin:

Junioritoiminnan ja seuran kehittämiseen

Vähävaraisten toimintamaksujen tukemiseen

Joukkuekohtainen lahjoitus

Edustuksen kannatuskausikortti

Kohdentamattomat lahjoitukset käytetään seuran kehittämiseen, johon kuuluvat mm. harjoitusvälineiden hankinta, nettisivujen ja myclubin ylläpito, tapahtumien järjestämisestä koituvat kulut, olosuhteiden parantaminen, toiminnanjohtajan palkkaaminen, valmennuskoulutukset ja korvaukset sekä tuomaripalkkiot. Lahjoitukset vaikuttavat myös joukkueiden toimintamaksujen suuruuteen.

FC PAKA - Koillismaan suurin liikuttaja 2028

Haluamme tarjota kaikille Koillismaalaisille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa laadukkaasti ympäri vuoden sekä osallistua seuratoimintaan niin kentällä kuin kentän laidalla. Haluamme olla enemmän kuin pelkkä seura, haluamme olla perhe, joka pitää huolta jokaisesta sen jäsenestä ja pyrkii tarjoamaan kaikille ilon hetkiä jalkapallon parissa. Haluamme kasvattaa jalkapalloperhettä mahdollisimman isoksi ja samalla tarjota yhteiskunnallisesti merkittävää toimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Olit sitten pelaaja, valmentaja, toimihenkilö, vanhempi tai kannustaja, olet meille arvokas harrastuksen mahdollistaja ja perheenjäsen - olet osa visiotamme.

Jotta pääsemme tavoitteeseemme, olemme luoneet strategian. Strategia sisältää seuraavia keinoja:

  • Jalkapallon harrastusmahdollisuuden tarjoaminen eri ikäisille ja eri tasoisille pelaajille, myös erityisryhmille.
  • Valmentajien ja toimihenkilöiden määrän kasvattaminen ja sitouttaminen.
  • Valmennusosaamisen kehittäminen seuran sisällä, joka joukkueella koulutettu valmentaja.
  • Lajien välinen yhteistyö paikallisesti, kannustetaan useiden lajien harrastamiseen.
  • Yhteistyö suurempien lajiseurojen kanssa Pohjois-Suomen alueella, mahdollistetaan omien juniorien kehittyminen jalkapallossa.
  • Toiminnanjohtajan palkkaaminen.
  • Aktiivinen vaikuttaminen monitoimi/jalkapallohallin rakentamiseen Kuusamossa.