Ryhdy erotuomariksi tai pelinohjaajaksi! Seura järjestää ja maksaa koulutuksen. Pääset tuomaroimaan kesän pelejä aina nuorimmista ikäluokista miesten sarjapeleihin niin halutessasi. Tuomaroinneista maksetaan palkkio.

"Sekä jalkapallo- että futsalerotuomareiden peruskoulutus koostuu omatoimisesta itseopiskelusta, varsinaisesta lähikoulutuksesta (6-8 h) sekä näihin liittyvistä kenttäkoulutuksesta sekä tutustumisotteluista, joissa mukana on kokeneempi erotuomari/erotuomaritarkkailija.

Koulutuksiin voivat hakeutua jalkapallosta sekä erotuomaritoiminnasta kiinnostuneet vuoden 2023 aikana 15 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt, joiden tarkoitus on toimia aktiivisesti erotuomareina. Peruskoulutukseen hakevilla tulee myös olla vähintään tyydyttävä suomen tai ruotsin kielen taito (riippuen paikkakunnasta/alueesta) sekä mahdollisuus lukea sähköpostia useamman kerran viikossa. Erotuomaritoiminta edellyttää riittävää fyysistä kuntoa. Koulutuksen hyväksytty suorittaminen edellyttää jokaisen koulutuksen osa-alueen suorittamista."