Oulu Boys Cupissa 22.-23.4.

OBC 2017 net

FC PaKan 06-joukkue suuntasi kevään ensimmäisiin jalkapallopeleihin tekonurmikentille Ouluun. Tarkoitus oli hakea tuntumaa isompiin ulkokenttiin ennen piirisarjakauden avausta pari viikkoa myöhemmin. Viimevuotiseen erona tällä kertaa oltiin mukana kilpasarjassa, joten vastustajat tulisivat olemaan kovempia.

Lauantain ensimmäinen peli Ajax Sarkkirantaa vastaan päättyi 2-1 tappioon. Havaittavissa oli ensimmäisellä puoliajalla ihmettelyä kentän pinnasta ja isommasta kentästä, joten tuolloin tappiolla oltiin 2-0. Toinen puoliaika olikin jo varsin mallikasta peliä ja se voitettiin.

Päivän toinen peli oli HauPaa vastaan. Alku oli taas vaikeaa ja pian oltiinkin taas 2-0 häviöllä, josta vastustaja muisti meidän pelaajille kuittailla "varmana häviönä". Kun tuomari vihelsi toisen puoliajan ja ottelun päättyneeksi taululla loisti kuitenkin FC PaKan 5-2 -voiton lukemat. Kun aiemmin kuitanneelta pelaajalta kysyttiin miltä hänestä tuntuu hävitä, niin vastausta ei kuulemma tullut. Tarinan opetus: Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa :) Muutenkin vastustajan kielenkäyttö oli sellaista, jota ei toivoisi vielä 11-vuotiaiden peleissä kuultavan.

FC PaKan päivän kolmas peli oli OTPtä vastaan ja se hävittiin tiukan kamppailun jälkeen 3-1.

Sunnuntaina koitti uusi päivä ja uudet kujeet. Päivä alkoi alkusarjan viimeisellä eli neljännellä ottelulla OLS:aa vastaan. Tiukka vääntö päättyi 1-1 tasapeliin. Tämä tarkoitti turnauksessa sitä, että pelaisimme viimeisessä ottelussa sijoista 9-10.

FC PaKan 06 -joukkueen Oulu Boys Cup -viikonloppu päättyi hienosti 3-1 voittoon Ajax Sarkkirantaa vastaan. Samaiselle joukkueelle oltiin hävitty edellisen päivän aamuna 2-1, joten parissa päivässä oltiin otettu aimo harppaus eteen päin.

Kaiken kaikkiaan oli hyvä avata kausi isolla kentällä pelaamalla futsal -talven jälkeen pitkästä aikaa jalkapalloa. Hieman hämmentävää oli se, että kaikki viisi pelattua ottelua olivat äärimmäisen tasaisia ja kaikki oli voitettavissa, joten turnauksessa oli tarjolla jopa parempaakin sijoitusta. Tästä on hyvä suunnata kohti piirisarjaa.