P11 Rovaniemen turnauksessa

14.05.2023

Tänään siis FC Pakan P11 joukkue aloitti piirisarjaurakkansa tämän kesän osalta. Päivän pelit olivat tälle joukkueelle ensimmäiset puolikkaan kentän pelit.
Ensimmäisessä pelissä oli vastassa turnausisäntä RoPS/musta. PaKa suoriutui ensimmäisestä koitoksesta varsin kelvollisesti, vaikka loppulukemat menivätkin RoPSille 2-6. RoPS käytti hyväksi onnekkaat pomput ja pari meidän virhettä joista laadukas joukkue niittasi armotta maalit.
Toisessa pelissä vastaan asettui OLS pohjoinen keltainen. Tässä pelissä nuoret Pallo-karhut näyttivät olevan jo huomattavasti enemmän sinut isomman kentän kanssa. Vastustaja oli tässäkin ottelussa todella laadukas ja saikin pakotettua pakan puolustuskannalle. PaKa puolustikin erittäin hyvin mutta silti vastustaja pääsi laittamaan pallon maaliin pariin kertaan. Loppuun asti taisteleva ja raatava karhulauma näyttikin sitkeytensä sekä kulmahampaansa ja väänsi pelin väkisin tasoihin muutaman viimeisen minuutin aikana. Karhulauma kohtasi hiukan epäonnekkaan lopun, kun vastustajalle tuomittiin rangaistuspotku noin puoli minuuttia ennen loppua, tästä loppunumerot OLSin hyväksi 3–2.
Viimeisessä pelissä vastaan saatiin FC Raahe. Edellisen pelin katkerasta lopusta sisuuntunut PaKa ottikin pelin haltuunsa heti alkuvihellyksestä luoden muutaman hyvän maalinpaikan jo ensimmäisillä minuuteilla. Päivän viimeisessä pelissä näkyikin jo sopiva rentouden ja voitontahdon yhdistelmä, joka näkyikin tulostaululla 3–1 voittona!
Kokonaisuutena kauden avaus sujuikin erittäin hyvin ja tästä onkin mukava jatkaa kautta!